Reklamation och retur

Du som är privatperson har 14 dagars bytesrätt/ångerrätt när du handlar online. Det innebär att du inom 14 dagar från att du mottagit ditt paket kan skicka tillbaka oanvända, oskadade varor.
Om en vara har använts eller hanterats oförsiktigt, så att den inte längre kan säljas som ny, blir du skyldig att ersätta webbutiken för värdeminskningen. För att kunna fastställa en varas egenskaper eller funktion måste du i vissa fall bryta förpackningen, som i så fall ska öppnas så varsamt som möjligt samt återsändas tillsammans med varan.

Observera att du inte har bytes- eller ångerrätt på specialbeställningar.
Du betalar själv fraktkostnaden för den returnerade varan. Vid fel i varan återbetalar vi returfrakten samt vad du betalat för den skadade eller felaktigt levererade varan förutsatt att vi inte kan skicka en ny vara till dig inom skälig tid.

Om du valt att betala varan med faktura via Klarna, är det upp till dig som kund att själv skjuta på förfallodatum för att inte riskera påminnelseavgifter. 
Du når Klarna på 08-120 120 10.

Instruktioner för retur:

1. Beställ en retursedel i vår webshop.

2. Retursedeln skickas till din angivna e-post, tillsammans med en returblankett. Fyll i blanketten och skicka tillsammans med varan du vill returnera. 
Tänk på att packa varan noga. Fäst returetiketten på paketet, och lämna in på ditt Postnord ombud. 

Vi kontaktar dig så fort vi mottagit och kontrollerat varan. 

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.